Berichten‎ > ‎

Inschrijving pintathlon - BBQ 24 juni 2018 - vragenlijst - resultaat interregio jeugdcup Aalter 12 mei 2018 - joggings

Geplaatst 23 mei 2018 10:59 door ATLETIEK DP Stefaan   [ 23 mei 2018 11:10 bijgewerkt ]
Beste leden,

Een aantal onder jullie hadden al nagevraagd waar en wanneer men zich kon inschrijven voor de pintathlon die zal doorgaan op zondagvoormiddag 24 juni 2018. Hieronder de link met info en inschrijving (Gratis zowel voor leden als niet-leden).

Aansluitend op de pintathlon is er onze jaarlijkse BBQ. Nieuw deze editie: vegetarische burgers. Graag extra te vermelden bij de inschrijving indien men een vegetarische burger wenst. 

De afgelopen jaren (sedert 2014: opening Sportpark Moerkensheide) zijn we enorm gegroeid naar ledenaantal toe. Door middel van onze sponsors zijn we in staat om nieuw en extra materiaal aan te kopen, onze trainers de mogelijkheid te bieden om zich bij te scholen en af en toe een gratis activiteit aan te beiden aan onze leden (Halloween, Sinterklaas, Nieuwjaarsreceptie, Paasloop kids athletics en Pintathlon). We zijn er ons van bewust dat niet alles altijd vlekkeloos verloopt en dat er hier en daar wel eens groeipijnen naar boven komen. Graag hadden we jullie mening hieromtrent vernomen d.m.v. een vragenlijst waarbij trainingen, wedstrijden, communicatie en organisatie aan bod komen. De vragenlijst neemt +/- 5 minuten in beslag. Alvast bedankt voor jullie tijd!

Op zaterdag 12 mei hebben onderstaande leden deelgenomen aan de interregio jeugdcup in Aalter:
Luca Cocquyt (benjamin)
Tristan Van Caeneghem (benjamin)
Robin Dooms (benjamin)
Louise-Marie De Corte (benjamin)
Loïc Van de Putte (benjamin)
Lies Van Hoey (pupil)
Zita De Poortere (pupil)
Luna Vandriessche (pupil)
Merlijn Hubau (pupil)
Kyana Vandriessche (miniem)
Resultaten en foto's via onderstaande links:

In bijlage de flyers van onze 2 joggings die we organiseren op vrijdagavond 6 juli in Zevergem en op zondagnamiddag 5 augustus op het sportpark Moerkensheide. Op beide joggings is er ook een kidsrun.

Met sportieve groeten,
ą
ATLETIEK DP Stefaan,
23 mei 2018 11:09
ą
ATLETIEK DP Stefaan,
23 mei 2018 11:09
ą
ATLETIEK DP Stefaan,
23 mei 2018 11:09
ą
ATLETIEK DP Stefaan,
23 mei 2018 11:09
Comments