Berichten‎ > ‎

Jeugdmeeting Gentbrugge en Kids athletics Ertvelde

Geplaatst 28 mei 2017 11:32 door ATLETIEK DP Stefaan
Jeugdmeeting Gentbrugge 21/05/2017 met Skye en Luca Cockuyt

Kids athletics te Ertvelde woensdag 24/05/2017

Met niet minder dan 22 atleetjes (plus twee stoere broers en een sportieve nicht) was Atletiek De Pinte bijzonder goed vertegenwoordigd op de Blauw Geel Kids' Athletics in Ertvelde. Ze waren daar blij verrast met de grootte van onze delegatie. We kregen dan ook een team bestaande uit enkel onze afdeling. 
Deze editie stond in het teken van piraten: schatten zoeken, in de netten klauteren, kanonskogels verzamelen, piratennamen vormen, Peter Pans hindernissenbaan afleggen, vuurpijlen werpen, reddingsboeien gooien,... waarbij telkens punten konden verdiend worden voor het team. De organisatie slaagde er alvast in om onze atleetjes een plezante alternatieve training te bezorgen - met een voldoende dosis competitiegeest. Het frietfestijn achteraf maakte het feestje voor velen compleet.
Een welgemeende dankjewel aan de deelnemende pupillen (Matisse, Lena, Mathias, Skeye en Kyana), benjamins (Sander, Luca, Wannes, Korneel en Luna) en niet in het minst de talrijk opgekomen kangoeroes (Margaux, Kasper, Basile, Robin, Jan, Fiebe, Tristan, Janne, Sien, Lotte, Maria en Ariana). En niet te vergeten al hun ouders voor de plezante sfeer naast het veld! Noteer alvast zondag 25 juni in jullie agenda, want dan is het onze eigenste Pintathlon.
En een dikke proficiat aan Sammy voor de begeleiding!


Met sportieve groeten,
Comments