Berichten‎ > ‎

Moerkensheidejogging 6 augustus 2017 15u

Geplaatst 23 jul. 2017 05:49 door ATLETIEK DP Stefaan
Beste leden, ouders, sympathisanten en sponsors van atletiek De Pinte,

Op zondag 6 augustus 2017 wordt er voor de 3de maal onze Moerkensheidejogging georganiseerd op het sportpark De Pinte. (zie ook bij Activiteiten De Pinte)

De jogging is een unieke omloop door het park en bos Moerkensheide met beklimming van de calvarieberg (H=10m). Er kan volledig op zachte ondergrond gelopen worden (geen openbare wegen) en inschrijven gebeurt ter plaatse. Er is een kidsrun om 14u30 en de jogging start om 15u. Men kan zich ter plaatse omkleden en douchen en iedere deelnemer krijgt een naturaprijs. Onder de deelnemers van de jogging worden waardevolle prijzen verloot met als hoofdprijs een fiets.

Met speciale dank aan de mobiele fruitpers Zevergem en ambulance Oost en onze vaste sponsors voor het vertrouwen in onze atletiekvereniging: Blue Globe Sports, Belfius De Pinte, bouwwerken DB, Clickproductions, Demos, DVC cars, aannemer Dirk Bradt, Erasmus De Pinte, Stockverkoop Gabriëls, Tuinen Gilles Cottyn, Grillhuisje, Hair Affair De Pinte, Advocaten Herbrant & Partners, Schilderwerken Luc Dekimpe, Luminello, CV/sanitair Sacha Malfait, Optiek Het Oog, Tuincenter Thienpont, Vander Linden Steven, Verzekeringen Wim Schoorens, Hudson en Jokja.Comments