Berichten‎ > ‎

PINTATHLON 2009 ... en of het goed geweest is !!

Geplaatst 6 okt. 2009 13:27 door lieven@atletiekdepinte.be   [ 6 okt. 2009 14:34 bijgewerkt ]
Hallo iedereen!
Hier zijn we terug ...
Ja, we hebben onszelf twee daagjes rust gegund na de werkelijk SCHITTERENDE editie van onze PINTATHLON!
Het vraagt natuurlijk heel wat voorbereiding en vergaderen, maar als we het resultaat én de sfeer van zondag bekijken, dan was het méér dan die vele uren voorbereiding waard!!
 
Zoals je weet, is dit ons eigenste atletiekevenement dat we volledig zélf inrichten. De mooiste cadeau die je als Bestuur kan krijgen, is dan ook terug op zoveel enthousiaste medewerking mogen rekenen!
Dank dus aan iedereen! De sponsor-zoekers, de chocopuddingmakers en taartenbakkers, de piste-opbouwers, de chrono-tikkers, de lintmeter-houders, de kogel-terugbrengers, de naam-afroepers, de klassement-bijhouders, de startpistool-houders (en - testers!!), en de vele vele spontane hulp die we opnieuw kregen voor deze editie.
Het mag gezegd, maar vooral de hartelijke en gezellige sfeer die we ook dit jaar mochten opsnuiven, maakt dit evenement zo uniek!
Niet voor niks komen heel wat ouders ons vertellen hoe vriendschappelijk en hartelijk het er allemaal aan toe gaat. En dàt is wat we nu net willen bereiken !
Kijk maar naar het enthousiasme tijdens de Ouders-estafette ... Dàt is Atletiek De Pinte! Dank voor jullie prestatie, dank voor jullie enthousiasme en vooral, dank voor jullie vriendschap! Wij kregen - dankzij jullie enthousiasme en medewerking - alvast voldoende "boost" om er ook volgende jaar terug te staan!
Atletiek De Pinte, we winnen niet alleen !!
 
Aan de vele blije kindergezichten te zien (ja er staan nu meteen ook heel veel foto's op de website!!), mogen we met fierheid terugblikken op de Pintathlon 2009!
Het moest op de eerste plaats natuurlijk HUN dagje worden! De dag dat ze aan mama  en papa, broer en zus, nonkel en tante of opa en oma zouden tonen hoe goed ze wel zijn ... En dat waren ze !!
Ja lieve atleten, jullie hebben méér dan je best gedaan! Jullie hebben als échte atleten het Beste Van Jezelf gegeven! En dat is waar het om gaat!
Samen hebben jullie gestreden om de beste prestatie, maar nog belangrijker, jullie hebben dit op de meest SPORTIEVE manier gedaan, door op/naast/rond de piste als vrienden met elkaar op te trekken! En da's een hele mooie kant van onze club! Het is een uniek kenmerk die we altijd zullen bewaken !!!
Dank voor jullie prestatie, dank voor jullie enthousiasme en vooral, dank voor jullie vriendschap!
Atletiek De Pinte, we winnen niet alleen !!
 
Namens het voltallige Bestuur, onze ereleden en alle medewerkers
 
Comments