Berichten‎ > ‎

PINTATHLON 2010

Geplaatst 4 okt. 2010 13:18 door ATLETIEK DE PINTE   [ 8 okt. 2010 13:58 bijgewerkt door lieven@atletiekdepinte.be ]
Beste ouders & atleten,
 
Jullie mogen er van gerust zijn, onze knieën doen er nog pijn van ... zo dankbaar zijn we dat de weergoden zondag 3 oktober uitgeroepen hadden Meest Ideale Laatzomer Dag!

Maar laten we daar niet alleen de oorzaak aan toewijzen dat de Pintathlon 2010, een daverende editie was !
We hebben er met zijn allen iets heel moois van gemaakt en we hebben er met zijn allen met méér dan volle teugen kunnen van genieten!
De vele maanden voorbereiding voor en achter de schermen werden makkelijk beloond met de stralende lach op de vele gezichten!
En niet alleen de lach van de atleten die erg voltallig aanwezig waren, maar ook de vele blijken van sympathie die we van de vele ouders mochten ontvangen, maken dat we ons doel hebben bereikt! Wij willen ohzo graag een club zijn die meer is dan prestatie op zich, wij willen ook een club die een warme en familiale uitstraling heeft. Waar IEDEREEN zich welkom voelt! Niet voor niks is ons logo 'We Winnen Niet Alleen!" Dank daarom aan alle ouders en grootouders die fier hun kinderen kwamen aanmoedigen!

Dank alvast aan de vele ouders die er een sport op zich van hebben gemaakt om te helpen bij de vele opdrachten (tijds meting, chrono, namenlijsten, ...). Ook vermelden we graag het enthousiaste team medewerkers die alles in goede banen hebben geleid bij de opbouw en tijdens de happening! Daarnaast willen we ook de 'blijvers' niet vergeten die ons na de afloop hebben geholpen bij de opkuis!

Wij kijken alvast nu al uit naar een volgende editie en zijn er zeker van jullie ook dan te mogen ontmoeten!

De uitslagen van de PINTATHLON kan je hier vinden, voor de foto's werd bovenaan een speciale link naar het foto-album gemaakt. Véél kijkplezier en graag tot binnenkort!
Comments