Berichten‎ > ‎

Prachtig weer op de Scholenloop van 25 september 2013

Geplaatst 26 sep. 2013 12:33 door ATLETIEK DE PINTE   [ 26 sep. 2013 13:02 bijgewerkt door ATLETIEK DE PINTE ]

Dit jaar waren er terug meer dan 300 leerlingen van de 5 basisscholen uit De Pinte en Zevergem  present. De zon was heel de namiddag van de partij waardoor zowel de lopers als de vele toeschouwers er een leuke en ontspannen namiddag hebben kunnen van maken. Aan de aankomst verliep dan ook alles zeer vlot. Voor de meeste gouden medailles was de overwinning overduidelijk, zo liet reeds in de eerste wedstrijd Lies Vandenbossche van het eerste leerjaar iedereen ver achter zich uit.

De Gemeentelijke Basisschool was met zijn 123 deelnemers veruit het meest vertegenwoordigd maar heeft de podiumplaatsen laten inpikken door de Vrij Basisschool De Pinte. Zij gingen er met 17 van de 36 medailles vandoor!

Opnieuw hebben de kinderen van het zesde leerjaar een kleine attentie gekregen, voor hen was het de laatste maal dat ze in De Pinte konden deelnemen aan de Scholenloop. Bij de meisjes werd opnieuw de eerste plaats met een ruime voorsprong ingenomen door Zara Van Renterghem. Zij behaalde daarmee haar zesde podiumplaats na elkaar.

Hiermee is het laatste evenement op de oude terreinen achter de rug. Volgend jaar zien we de leerlingen lopen op een splinternieuwe atletiekpiste.
Ċ
ATLETIEK DE PINTE,
26 sep. 2013 12:33
Comments