Berichten‎ > ‎

Rene gaat lopen...

Geplaatst 17 okt. 2011 12:49 door ATLETIEK DE PINTE   [ 26 okt. 2011 12:35 bijgewerkt door lieven@atletiekdepinte.be ]

Jawel, onze Trainer René IS gaan lopen !!!

Wie op maandagavond training volgt, kent hem ongetwijfeld;  René,  zeg maar de peetvader onder onze trainers. De schreeuwende leeuw met een hart van koekendeeg die met een onnavolgbare gedrevenheid “zijn” atleten aanmoedigt. Dat hij ‘den ancien’ onder onze trainers is, mag je gerust letterlijk nemen! René was al een beloftevolle atleet in een tijd die velen alleen maar uit lessen over onze vaderlandse geschiedenis kennen. Na een succesvolle carrière als atleet werd René trainer bij diverse clubs. Heel wat topatleten uit de regio hebben hun eerste stappen – letterlijk zelfs – bij hem gezet. Enkele jaren terug pikte Atletiek De Pinte René op en werd hij ingeschakeld in ons team. Een perfecte combinatie, omdat René daardoor zijn passie op een aangepast niveau verder kon uitoefenen. Voor ons een dankbare invulling van ons team op maandagavond en een niet te onderschatten “leerschool” voor onze jonge trainers.

Dat René graag nog wat meer van zijn welverdiende rust zou genieten, is niet meer dan een heel logische beslissing. Integendeel, we zijn René erg dankbaar zoveel tijd en energie te hebben gestoken in Atletiek De Pinte! We kunnen nog veel leren van zijn rotsvast doorzettingsvermogen en enthousiasme waarmee hij gezwind door het leven stapt!

Maandag 24 oktober gaf René zijn “Laatste Training”. Een heel bijzonder moment, niet alleen voor René - misschien zelfs voor de Atletiek in België ! - die we uiteraard niet zomaar hebben voorbij laten gaan! Om René "zijn" finale op een gepaste wijze te laten geven, hebben we hem op een ludieke manier bedankt. De oproep naar alle atleten werd erg goed opgevolgd! We zijn héél erg blij en tevreden dat jullie met zovelen zijn komen opdagen en dat jullie zo grappige kledij aan hadden !! Het was inderdaad een erg leuk moment, toen iedereen de piste kwam opgerend om hem te verrassen! De enige reactie die hij kon uitbrengen ..."Wa lawaai is dat daar ... ?? Ohja, moet kijken, de Scouts is daar !!"

Na een korte speech en een leuke én gezonde cadeau, kon René er gaan invliegen. En denk je nu werkelijk dat er aan iéts te zien was dat het zijn laatste training was ??

Tuurlijk niet! De vuurlichtjes blijven branden ... en da's maar goed ook! René, het gaat je goed! Dank voor alles!

Hieronder kan je een even de unieke sfeer opsnuiven:

Laatste training RenéComments