Berichten‎ > ‎

Slechte staat Piste

Geplaatst 19 jan. 2010 11:54 door lieven@atletiekdepinte.be   [ 19 jan. 2010 12:18 bijgewerkt ]
Beste Atleten, beste trainers, beste ouders, beste ...
 
Wij zijn er ons goed van bewust dat de staat van de Piste de laatste tijd weer te wensen overlaat.
Helaas hebben we daar zelf geen actieve rol in te spelen, althans niet in de oorzaak van die desastreuze staat!
 
Ondanks de "goodwill" van het Gemeentebestuur, stellen we echter vast dat er nog steeds heel wat misbruik kan worden gemaakt van de Atletiek-accommodatie.
Het rijden met wagens op een "verzompen" piste zoals dit weekend is gebeurd, is daar een schrijnend voorbeeld van !!
 
Daarom werd nogmaals een duidelijke bericht opgesteld naar de betrokkenen en hopen we snel weer over een piste te kunnen beschikken die zijn naam (zo goed mogelijk waardig) is.
Met het oog op toekomstige grootschalige uitwerking van de volledige site verwachten we niet dat de Gemeente nog zwaar moet gaan investeren in de terrein. het enige wat wij momenteel klaar en duidelijk vragen, is enkel een aanvaardbare regeling zodat de piste - die al zo gevoelig is voor wateroveralst ed - niet langer misbruikt kan worden!
 
Mocht u hierin een ondersteunende rol kunnen spelen naar ons of het Gemeentebestuur toe, aarzel niet ons hierin te willen helpen!
 
Intussen danken we alle atleten (en hun ouders) alsook een speciale dank aan de trainers omwille van de bijkomende inspanning die zich momenteel opdringt!
Het siert jullie - ondanks de moeilijke omstandigheden - niet af te haken en alsnog de groepsgeest en de goede sfeer van Atletiek De Pinte te koesteren tijdens de trainingen!
Wij zijn fier op jullie !
 
Met vriendelijke en sportieve groeten,
 
Het Bestuur
Comments