Berichten‎ > ‎

Spaghetti-succes 2010

Geplaatst 29 mrt. 2010 07:01 door lieven@atletiekdepinte.be
Wat quasi ONMOGELIJK werd geacht, is op zaterdag 27 april 2010 toch maar gebeurd ...
Spaghettiavond 2009: 160 deelnemers .... Spaghettiavond 2010: 208 deelnemers !!
 
Na vele weken van voorbereiding was het dan ook een reuzegrote maar ohzo aangename verrassing dat we zoveel inschrijvingen mochten noteren!
En zoals alle aanwezigen in koor zullen getuigen : het wat "Bakje Vol", zowel wat de hoeveelheid spaghetti als wat de accomodatie betreft!
De typsische gezellige Atletiek De Pinte sfeer zat er in ieder geval meteen in en bleef lekker doorstromen tot in de late uurtjes!
 
Het versterkt in ieder geval onze overtuiging dat we onze familiale en hartelijke sfeer ook naast de piste kunnen blijven bekrachtigen!
 
Gelukkig - of misschien net daardoor - mochten we daarbij (alweer) rekenen op de onvoorwaardelijks steun van zovele enthousiaste ouders en sympathisanten. Dank daarvoor ! Dank ook aan ons trainersteam dat de ganse avond in weer was! Er was bij momenten wel een gezellige drukte, maar dankzij de massale steun kon de gehele organisatie toch naar behoren draaien!
 
Dank lieve mensen voor jullie steun! We zijn jullie daarin heel erg erkentelijk !!!
 
Namens Het Bestuur Atletiek De Pinte,
 
 
 
Natuurlijk noteren we enkele punten waar we in de toekomst nog meer aandacht aan willenbesteden,  Mocht je - nu alles nog fris in het geheugen zit - graag een suggestie formuleren, aarzel niet een mailtje te sturen naar bestuur@atletiekdepinte.be.
 
 
Comments