Berichten‎ > ‎

Start To Run 2011

Geplaatst 8 feb. 2011 12:08 door ATLETIEK DE PINTE

Je denk al langer dat het dringend tijd wordt voor meer beweging, maar je komt er nog steeds niet aan toe? Geef jezelf een nieuwe kans met een Start to Run ©!

Het concept is intussen bekend: ongeacht je leeftijd, leer je op slechts 10 weken een goede én gezonde conditie opbouwen en kan je een afstand van 5 kilometer lopen.

 

De unieke werkwijze garandeert op de meest verantwoorde wijze dit ambitieuze doel aan te pakken. Onder begeleiding van een gekwalificeerd lesgever en aan de hand van een specifiek programma, train je naar eigen vermogen. En wees maar gerust, op het einde van de lessenreeks ben ook jij perfect in staat die 5 km te lopen!

 

Je conditie en uithoudingsvermogen zal sterk verbeteren, waardoor je langer actief kan blijven. Niet alleen op sportief vlak, maar ook in het dagelijkse leven voel je een toegenomen kwaliteitsverbetering. Kortom, we raden lopen aan voor jong en oud!

 

Vanaf donderdag 17 maart gaat er in De Pinte een nieuwe lessenreeks Start to Run © voor 18+’ers van start.

 

De deelnemers komen gedurende 10 weken - telkens op donderdagavond van 19u tot 20u - samen aan de Atletiekpiste Moerkensheide. Deze begeleide sessies worden verder aangevuld met individuele trainingen die de deelnemer volgens het schema op eigen initiatief verder afwerkt.

De kostprijs voor deze lessenreeks bedraagt € 20. (€ 30 voor niet inwoners De Pinte)
 
Inschrijven en meer informatie hier