Berichten‎ > ‎

Trainers welkom!

Geplaatst 29 dec. 2015 03:08 door ATLETIEK DP Stefaan   [ 29 dec. 2015 03:11 bijgewerkt ]

Om haar werking verder te kunnen garanderen, wil ATLETIEK KAAG DE PINTE haar TRAINERSTEAM dringend uitbreiden.


Wij zijn op zoek naar enthousiaste sportievelingen die zich op regelmatige basis (maandag en/of donderdagavond van 18u15 tot 19u30) kunnen engageren om jongeren op een aangename en speelse manier de knepen van de atletieksport aan te leren. We richten ons daarbij vooral op het verbeteren van de looptechniek en de basiskennis van verscheidene kampnummers. De trainingen gaan door op het splinternieuw atletiekterrein gelegen op het sportpark te Moerkensheide De Pinte.

Ben je min. 16 jaar en ben je of was je ooit  atleet, of heb je gewoon sportieve interesses om een enthousiaste groep jonge atleten te begeleiden, dan willen we jou graag die kans bieden! Wij stellen in ieder geval géén bindende eisen op het vlak van ervaring als trainer, maar rekenen op een gedegen en professionele ingesteldheid om onze toffe groep van jonge trainers uit te breiden.

Wil je daarbij zelf ook een stukje investeren in je opleiding, dan bieden we je bovendien  de mogelijkheid een  trainersopleiding te volgen ‘in house’ of via specifieke cursussen. Een investering waar het Bestuur alle onkosten (vervoer, inschrijving, …) volledig voor zijn rekening neemt.


Uiteraard kan je verder ook  rekenen op een faire vergoeding die je - afhankelijk van je trainersniveau - zelf nog kan uitbreiden!

Voel je de kriebels of ken je iemand die zich graag wil engageren binnen onze club, aarzel geen seconde contact op te nemen met onze voorzitter via
voorzitter@atletiekdepinte.be of via info@atletiekdepinte.be

Wij en alle atleten kijken alvast uit naar je komst!

Comments