Berichten‎ > ‎

Wat doet die container daar ...?

Geplaatst 4 dec. 2009 12:27 door lieven@atletiekdepinte.be   [ 4 dec. 2009 12:56 bijgewerkt ]
Je kan er onmogelijk naast kijken ... de grote witte container die daar aan de ingang van onze atletiekpiste is geplaatst.
Gaan we verhuizen? Gaan we daar binnenin trainen? Een Clublokaal? Gaan we onze trainers daarin bewaren ...?

Neen hoor, via Voeding Vincke, kregen we het unieke aanbod om deze container-op-non-actief bij ons te plaatsen. Op die manier zouden we eindelijk een beetje af geraken van ons probleem met plaatsgebrek. Ja, als je als club steeds meer atleten mag verwelkomen, dan is het vrij normaal dat je ook steeds meer ruimte nodig hebt om alle attributen in kwijt te kunnen. En da's eigenlijk héél wat! Speren, ballen, hoepels, horden, ... noem maar op, het krijgt allemaal een mooi plaatsje.
 
Via deze weg willen we ook Wim Goeteyn nogmaals heel erg bedanken om zijn volledige zondagvoormiddag te willen vrijmaken om met een galactische snelheid van ....
20km/u van Drongen tot hier te komen !!
 
 
      
 
Binnenkort krijgt de container een grondige opknapbeurt, zowel buiten als buitenkant wordt dan zo proper mogelijk gemaakt.
Heb je nog ergens een rek of een kast-in-goede-staat in overschot  waarop we wat zaken kunnen in opbergen, laat ons zeker iets weten.
We kunnen zeker wat rekken of aanverwante gebruiken!
 
 
Tot binnekort voor het vervolg van ons verhaal ....
Comments