• BK Veldlopen en Kids athletics
  Beste leden,

  Wie toegangskaarten wenst voor het BK veldlopen in Brussel (25/02), kan deze reserveren voor een bedrag van 6€ door een mail te sturen naar Marcel Janssens van KAAG (kaag@val.be) en het bedrag aan KAAG te betalen.

  Binnenkort zullen jullie zich (Kangoeroe - benjamin - pupil - miniem) via onze site (www.atletiekdepinte.be) kunnen inschrijven voor de gratis kids athletics dat zal doorgaan op zondagvoormiddag 25 maart op de atletiekpiste sportpark Moerkensheide. Broers en zussen van leden mogen zich hiervoor ook inschrijven. De paashaas staat reeds te trappelen om alle deelnemers persoonlijk te verwelkomen.

  Met sportieve groeten,
  Geplaatst 15 feb. 2018 07:57 door ATLETIEK DP Stefaan
 • PK Veldloop Lokeren
  Beste,

  Onderstaande leden hebben afgelopen weekend meegedaan aan het Provinciaal kampioenschap veldloop te Lokeren.
  gefeliciteerd met jullie inzet en prestaties!
  Luca C. (benjamin, 35ste plaats)
  Robin D. (benjamin, 5de plaats)
  Luna V. (pupil, 25ste plaats)
  Kyana V. (miniem, 39ste plaats)
  Resultaten en foto’s via onderstaande links 
  https://photos.app.goo.gl/12cX84P58GPFD4k83
  https://www.flickr.com/photos/kaa_gent_atletiek/sets/72157665389335978
  http://www.avlo.be/data/uitslagen/pkveldloop2018uitslag.pdf
  https://kaag.be/blog/2018/02/05/2469/
   
    
  Met sportieve groeten,

  Geplaatst 6 feb. 2018 06:51 door ATLETIEK DP Stefaan
 • Kalender februari 2018

  Beste leden,

  Beste ouders,

   

  Atletiek is een prestatiesport. Ben je de snelste of spring je het hoogst of werp je het verst, dan win je misschien wel eens een wedstrijd en deel je vaak in de prijzen. Maar atletiek is eveneens een sociaal gebeuren. Daarom wil de club ook diegenen belonen die zich het beste inzetten. Dit seizoen zullen er per jeugdcategorie telkens een meisje en een jongen gekroond worden tot steratleet. Het gaat daarbij om een regelmatigheidscriterium: je krijgt punten of sterren in functie van aanwezigheid op training, gedrag tijdens de training (daar kan je zowel sterren mee winnen als verliezen) en deelname aan wedstrijden (veldlopen, indoor en outdoor). Bovendien kan je een vijfde van het totale aantal sterren verdienen door gewoon mee te doen aan de Pintahlon (deelname gratis) op zondag 24 juni. Als dat niet makkelijk verdient is! De uitreiking van de prijzen zal gebeuren na afloop van de barbecue in het kielzog van diezelfde Pintathlon.

   

  In bijlage vinden jullie de kalender van februari 2018.

   

  Op 18 februari organiseert onze moederclub KAAG een indoorwedstrijd in de Topsporthal in Gent. Deelname van onze atleten is gratis. Wie zijn VAL-nummer nog niet gekregen heeft, kan navraag doen bij de trainer. Wedstrijd T-shirts kan men voor of na de training verkrijgen in onze materiaalruimte: 20€/T-shirt tenzij men een oud wedstrijd T-shirtje ingeeft, is het maar 10€ i.p.v. 20€. We hopen op een massale opkomst van onze leden. Onze jeugdtrainer Thomas zal aanwezig zijn om onze leden te begeleiden. Graag ASAP doorgeven aan jullie trainer wie wil meedoen aan de aflossing 4x200 m.


  Ik loop al even vooruit op 2 gratis activiteiten die plaatsvinden in maart. 


  Zaterdag 17 maart: VAL-jeugddag in de Topsporthal in Gent (9u-16u)

  Een dag vol plezier voor de Kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. In groepjes van 4 worden er proefjes afgelegd. Per groep is er wel een begeleider nodig die de kinderen van de ene naar de andere stand begeleiden. Hier rekenen we op een aantal bereidwillige ouders die het groepje van hun kind willen begeleiden. Desnoods kunnen jullie afspreken met andere ouders om een halve dag de groep te begeleiden. Onderstaande link zijn foto's van vorige editie http://www.atletiekdepinte.be/Berichten/valjeugddag-fotomap


  Zondagvoormiddag 25 maart: Kids' athletics ~ paasactiviteit sportpark Moerkensheide atletiek De Pinte. Ook broertjes en zusjes van leden mogen hieraan deelnemen en voor de kleinsten (<6 jaar) onder ons zullen er paaseitjes verstopt worden op de atletiekpiste. Alle deelnemers krijgen ook een zakje lekkers mee naar huis en de paashaas zal ook opnieuw van de partij zijn. Onderstaande link zijn foto's van vorige editie http://www.atletiekdepinte.be/Berichten/paastraining-fotoalbum 


  Leden die deelnemen aan wedstrijden (indoor, outdoor of veldloop), andere sportieve prestaties of joggings mogen steeds foto's van hun prestaties via mail doorsturen. Deze worden op onze facebookpagina ( https://facebook.com/demoerkensheidelopers/ ) en site ( http://www.atletiekdepinte.be/ ) gepost. 


  Like onze facebookpagina en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten en van het reilen en zeilen van onze atletiekvereniging. 


  Een aantal bereidwillige ouders hebben zich al opgegeven om flyers van de nieuwe start to run sessie te verdelen in hun wijk, waarvoor onze dank. Er mogen zich nog steeds ouders of leden opgeven om flyers te verdelen.


  Met sportieve groeten,
  Geplaatst 5 feb. 2018 09:08 door ATLETIEK DP Stefaan
 • Resultaten en foto's veldloop Zottegem zondag 28 januari 2018
  Beste,

  Afgelopen weekend hebben de zusjes Vandriessche Luna en Kyana het beste van zichzelf gegeven op de Veldloop te Zottegem.
  gefeliciteerd met jullie prestaties!
  Luna Vandriessche (pupil, 16de plaats)
  Kyana Vandriessche (miniem, 15de plaats)
  Resultaten en foto’s via onderstaande links

  Met sportieve groeten,
  Geplaatst 29 jan. 2018 06:23 door ATLETIEK DP Stefaan
 • Atletiekkamp Paasvakantie
  Zoals elk jaar kan je deelnemen aan een atletiekkamp in de paasvakantie. Alle info zie bijlage.
  (klik op de titel als je de bijlage niet ziet)
  Geplaatst 29 jan. 2018 06:22 door ATLETIEK DP Stefaan
Berichten 1 - 5 van 202 worden weergegeven. Meer bekijken »