De eerste wedstrijd van het zomerseizoen lokte redelijk wat jeugdatleten naar Deinze: 227 deelnemers waarvan 27 van KAAG. Het was vrij zonnig, maar bij momenten liet de oostenwind zich toch voelen. Voor iedereen een nadeel dus in de sprint, voor de pup en min jongens bovendien een nadeel in het verspringen, maar voor de anderen dan weer een voordeel daar zij de andere stand gebruikten.
Onze atleten brachten het er uitstekend vanaf in hun meerkamp. Vier Pintse atleten behaalden een top 10 plaats in hun categorie met bijbehorende medaille (Cas derde, Jan vijfde, Maxime zesde, Lies negende), de anderen moesten het stellen met elk een grote zak snoep.

Naast de kids athletics stond er ook onze finale test start2run 10 km op het programma.

Bedankt aan alle atleetjes voor jullie inzet! Bedankt aan alle begeleiders voor jullie enthousiasme! Bedankt aan alle helpers om de proeven in goede banen te leiden!

De paashaas liet me weten onder de indruk te zijn en denkt er over na volgend jaar terug te komen. Als de spierpijn tenminste over is tegen dan ;-)

Infosessie maandag 1 april 2019 om 20u in de cafetaria van sportpark Moerkensheide in De Pinte

Inschrijven klik hier

Deze voormiddag hebben onze trainers van atletiek De Pinte een bijscholing van 4u gekregen omtrent EHBO door Peter Dhondt van Ambulance Oost. Hierdoor zijn onze trainers up-to-date van de laatste nieuwigheden en procedures van EHBO.

De laatste indoor van het seizoen begon reeds vroeg op de middag voor onze benjamins. Dankzij een gedegen opwarming gegeven door de mama van Cas slaagden de jongens er in mooie tijden neer te zetten op de 60m. Jan verbeterde zijn besttijd zelfs tot 9.46 en springt daarmee naar de zesde plaats op de nationale ranglijst. In het verspringen gingen onze kanjers met de tweede en derde plaats naar huis op een veld van 42 deelnemers.

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com