We kunnen terugblikken op een superleuke Halloweentraining waarbij veel leden verkleed naar de training kwamen. Een grote dank aan trainers en cadetten/scholieren/junioren om de leden te begeleiden tijdens de proeven. Eveneens willen we Bart 'TJ. (bestuurslid) bedanken voor het gratis ter beschikking stellen van alle Halloween attributen die werden tentoongesteld. In bijlage een link met een aantal sfeerfoto's: https://photos.app.goo.gl/RRfVuhny3fyLXZge7

Vandaag was het startschot van het nieuwe atletiekseizoen met de crosscup relays in de Blaarmeersen. Onze atleten hebben weer het beste van zichzelf gegeven. Dank aan Jürgen voor de begeleiding van onze atleten en dank aan Hendrik, Veerle, Jürgen en de ouders van Fiebe voor de foto's!

https://photos.app.goo.gl/CLEAbZ2N6AMjSW717

https://www.flickr.com/photos/kaa_gent_atletiek/albums/72157672579296577

 

Wie ons volgt op facebook https://www.facebook.com/demoerkensheidelopers (https://www.facebook.com/events/2027028560676503) heeft reeds kunnen zien dat we op maandag 22 oktober onze jaarlijkse Halloween training organiseren. In bijlage de flyer van dit jaar. Kom zeker naar de training, verkleed als een griezel en maak kennis met onze heks (verstopt op de berg) waar jullie lekkers zullen krijgen. Ouders zijn ook van harte welkom om een lekker gebrouwen Halloween drankje te komen nuttigen.

De scholenloop was vandaag terug een gelaagde editie.
250 deelnemers hebben we mogen verwelkomen in het zonneig weer deze namiddag.

vanaf 14.30 uur 1e, 2e, 3e leerjaar

vanaf 15.45 uur 4e, 5e, 6e leerjaar

Sommige leden hebben zich reeds aangemeld en ingeschreven voor het nieuwe atletiek seizoen 2018-2019 via ons nieuw online platform Twizzit!
Indien je dit nog niet gedaan hebt, kan je dit nog steeds via onderstaande link: https://login.twizzit.com/v2/public/form/7075913b088280e797c914cc85f04032

Op vrijdag 5 oktober organiseert Atletiek De Pinte VZW een infomoment in de cafetaria (deel II) van het sportpark Moerkensheide in De Pinte. Onze jeugdcoördinator Sammy zal onze jeugdwerking (trainingen, wedstrijden, evenementen,...) uit de doeken doen en onze voorzitter Koen zal iets meer vertellen over de clubwerking (o.a. voorstelling van bestuursleden en trainers, inschrijvingsplatform Twizzit, ...) en joggingsessies voor de recreanten. Nadien is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Dit infomoment is zowel bedoeld voor nieuwe als voor bestaande leden. Dit zal doorgaan van 19u tot 20u. Allen van harte welkom!

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op de

4de Moerkensheiderun te DE PINTE op zondag 5 augustus 2018.

We zorgen voor een unieke en prachtige omloop doorheen park en bos van Moerkensheide.

Atletiek is een prestatiesport. Ben je de snelste of spring je het hoogst of werp je het verst, dan win je misschien wel eens een wedstrijd en deel je vaak in de prijzen. Maar atletiek is eveneens een sociaal gebeuren. Daarom wil de club ook diegenen belonen die zich het beste inzetten.

Er konden in totaal 22 punten verdiend worden. Die werden gegeven op basis van volgende criteria (inclusief verdeelsleutel):

- regelmatige aanwezigheid op training (5)

- gedrag en inzet op training (3)

- vertegenwoordiging van de club op officiële wedstrijden (veldlopen(3), indoor(3) en outdoor(3))

- deelname aan de Pintathlon (5)

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com