7 atleten van De Pinte namen deel aan het Belgisch kampioenschap veldlopen onder de bollen van het Atomium in Brussel. De zon was er, de goesting was er en ook de resultaten waren er! Het was een mooie ervaring voor onze jongste deelnemers en Sam, Sien en Rens mogen bijzonder trots zijn op hun prestatie, zij eindigden mooi in de top 20 van deze druk bezette wedstrijd, proficiat!

Week van de vrijwilliger. Dank aan alle vrijwilligers die zich steeds, dag in dag uit, belangeloos inzetten voor de club! Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan!

Op de indoorwedstrijd van zaterdag 23 februari werd Atletiek De Pinte vertegenwoordigd door twee stel broers. Zowel familie Dhont als familie Moerman halen daarmee een mooie 7 op 7: Cas, Warre, Cédric en Maxime hebben namelijk al elke wedstrijd van het indoorseizoen mee gedaan !!

Luna Vandriessche werd 12e bij de pupillen meisjes
Kyana Vandriessche werd 21e bij de miniemen meisjes
Rens De Waele werd 6e bij de miniemen jongens

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk in de Gentse topsporthal voor de jaarlijkse Buffalo aflossingsmeeting van onze moederclub KAAG. Tussen de 984 atleten liepen ook 38(!) Pintse jeugdalteetjes rond die het beste van zichzelf hebben gegeven.

Zondag 17 februari 2019 zijn in de Topsporthal van Gent de Belgische Kampioenschappen indoor betwist.

Maar liefst 17 Pintse atleten traden aan in de drukbezochte KRCG jeugdmeeting.

https://photos.app.goo.gl/SqWQxg1ZFcgMfGBE9

https://www.flickr.com/photos/kaa_gent_atletiek/albums/72157676421772407

Aaron won op zaterdag 9 februari 2019 de 800m tijdens de Ifam meeting (een internationale wedstrijd met heel wat buitenlandse atleten).

Op zaterdag 16 maart zullen onze trainers een bijscholing volgen, omtrent EHBO, door Peter Dhondt van Ambulance Oost.

http://www.atletiek.be/competitie/jury/opleidingen

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com