Eindelijk, oef! Er worden terug wedstijden georganiseerd. 

Op zaterdag 12 juni waren we met onze Pupillen goed vertegenwoordigd in Lokeren. Dat er tijdens de Corona - maanden goed getraind werd, staat vast. Dit werd nog extra in de verf gezet door de mooie prestaties van onze atleten. Allemaal wisten ze minstens één persoonlijk record te verbreken. 

Sam en Margaux lopen de 1000m rustig onder de vier minuten. Terug Sam en Tess bleven onder de 10 seconden op de 60m. Ona zette een mooie prestatie neer in het hoogspringen. Terwijl Sam en Tess hun persoonlijk record verbraken in het verspringen. 

Sam en Margaux leefden zich nog uit in het hockeybal, Ona en Tess vervoegden hun vriendinnen in het kogelstoten.

De heren wilden niet minder presteren, en zo geschiedde. Loïc, Jan, Cas en Robin verbraken allemaal hun persoonlijk record op de 60m sprint. De lange afstand werd ook zeer succesvol afgewerkt door Robin, Bram en Loïc.

Jan verbeterde ook in het hoog- en verspringen zijn persoonlijk record. In het verspringen kreeg hij navolging van Cas en Robin. Tot slot nam Cas nog twee werpnummers (hockeybal en kogel) voor zijn rekening. Hierin behaalde hij schitterende resultaten met mooie persoonlijke records!

Bedankt ook aan trainer Jurgen voor de laatste tips en de opwarming!