*Maandag 19 november en donderdag 22 november zal het mogelijk zijn om kaptruien en trainingsjas met bijpassende broek te kunnen passen vóór of na de training. Jullie kunnen dan tot en met 30 november jullie bestelling ingeven en betalen via Twizzit. De bestelling zal maar aanvaard worden als de betaling uitgevoerd is en dit vóór 1 december 2018. Dit alles zal dan geleverd worden in de 2de helft van december 2018.

*Op donderdag 13 december 2018 is er om 20u in de vergaderzaal van het sportpark De Pinte een informatieve bestuursvergadering. Hierop willen we alle ouders uitnodigen, zonder enige verdere verplichting, die geïnteresseerd zijn om mee te helpen bij de groei van onze club. Graag jullie aanwezigheid bevestigen vóór eind november door een mail naar info@atletiekdepinte.be te sturen. 

*Door ons groeiend aantal leden hebben wij ook steeds meer trainers nodig om onze leden zo'n kwalitatief mogelijke trainingen aan te bieden. Ben je sportief aangelegd, heb je een atletiek verleden of zie je het zitten om een groep sportievelingen tezamen met een ervaren trainer te begeleiden, mag je zich eveneens melden door een mail naar info@atletiekdepinte.be te sturen. Wij als club bieden onze trainers externe opleidingen aan waarvan de kosten volledig door de club gedragen worden. Afhankelijk van je ervaring of opleiding staat er per gegeven training een bepaalde onkostenvergoeding tegenover.

*Gelieve geen mutualiteitspapieren mee te geven met jullie kinderen voor terugbetaling inschrijving sportclub. Tegen ten laatste december 2018 zullen jullie een formulier toegestuurd krijgen dat jullie tezamen met het mutualiteitspapier moet indienen bij jullie mutualiteit voor terugbetaling.

*Een groot aantal VAL-nummers zijn reeds aanwezig in ons materiaalruimte. Spreek jullie trainer aan om jullie VAL-nummer te krijgen zodat jullie kunnen deelnemen aan wedstrijden.

*Check zeker onze vernieuwde website eens: http://www.atletiekdepinte.be/

*Stip zeker donderdag 6 december 2018 aan in jullie kalender, want dan komen de Sint en zijn pieten langs op de training met gezonds en wat lekkers!