Lid worden kan vanaf de leeftijd van het 1e leerjaar. Lidmaatschap is steeds geldig vanaf 1 oktober tot 30 september van het daarop volgende jaar.

Wens je lid te worden? Vul het online inschrijvingsformulier in. Let wel: de meeste jeugdcategorieën zijn volzet waardoor inschrijven voor bepaalde geboortejaren niet mogelijk is. Wil je op de wachtlijst komen, stuur dan een e-mail met naam en geboortedatum naar info@atletiekdepinte.be.

Voor kinderen vanaf het 1e leerjaar worden er elk jaar in mei of juni proeftrainingen georganiseerd. Wie op de wachtlijst staat, krijgt hier automatisch een uitnodiging voor, met de nodige informatie over het online inschrijven voor deze proeftrainingen.

Voor kinderen van de 3e kleuterklas vragen we te wachten tot september, eens zij in het 1e leerjaar gestart zijn. Speciaal voor deze kleinsten worden er eind september ook proeftrainingen georganiseerd. Wens je hiervan op de hoogte gebracht te worden, dan kan je dat via e-mail kenbaar maken (info@atletiekdepinte.be).

In categorieën waar plaats is, kan je doorheen het jaar ook nog aansluiten. Ook dan kan je, in overleg, een aantal proeftrainingen komen volgen. Neem hiervoor contact op met info@atletiekdepinte.be.