De Pintathlon is een oefenwedstrijd in meerkampvorm voor onze eigen atleten, broertjes, zusjes, inwoners van De Pinte en andere KAAG afdelingen. Het is voor velen de gelegenheid bij uitstek om voor een lokaal publiek hun kunnen eens te demonstreren. Bovendien is het plezant om de strijd rechtstreeks te kunnen aanbinden met de trainingsmaatjes in een vertrouwde en ontspannen omgeving. De opwarming start om 9u00, de wedstrijd eindigt rond 12u00.

Flyer: PINTATHLON 2022

Inschrijven via www.atletiek.nu

Uitslag tombola (ophalen kan donderdag 30/6 en maandag 4/7, tussen 18u15 en 19u30)

Sportpark De Pinte
Zondag 26 juni 2022
12u30 tot 14u30

BBQ:

  • aperitief
  • steak + brochette + kippenfilet + worst (of vegetarische burgers)
  • groenten en verschillende sauzen
  • gebakken patatjes, frietjes, ...
  • dessert

Alles aan 21 euro

kinderen -12 jaar 15 euro:
kippenfilet + worst, dessert: ijsje

Inschrijven: Klik hier

Uitslag tombola (ophalen kan op donderdag 30/6 en maandag 4/7, tussen 18u15 en 19u30)

Op 5 juni 2022 organiseren wij opnieuw onze jogging in De Pinte, die vanaf dit jaar omgedoopt wordt tot "Art of Sports Jogging".

Locatie: sportpark Moerkensheide, De Pinte

9u30 kidsrun

10u00 Art of Sports Jogging - keuze uit 4, 7 en 10 km

Online inschrijven kan t.e.m. woensdag 1/6 via deze link.
Daginschrijvingen op 5/6 kunnen vanaf 8u30.

 
De laatste cross van het seizoen is er ééntje dat kan tellen, de laatste manche van de crosscup en tevens het BK veldlopen.
 
Met 8 jeugdatleten kwamen we aan de start met atletiek De Pinte. Allen gaven ze terug het beste van zichzelf en de resultaten waren heel mooi, zeker gezien het grote aantal deelnemers. Onze jeugdatleten gingen met een mooie ervaring terug huiswaarts en hebben over het volledige crossseizoen bewezen dat ze allen heel wat in hun mars hebben.
 
The best has yet to come!

De laatste indoormeeting van het seizoen viel tijdens de krokusvakantie en daags voor het BK veldlopen. De opkomst was dus iets lager dan gewoonlijk, maar daarom niet minder kwalitatief.

Gratis infosessie Start 2 Run: 26/03/2022

Start 2 Run (5 km): 18/04/2022 - 26/06/2022

Klik hier voor meer info.

Voor het vierde jaar op rij reikt Atletiek De Pinte prijzen uit aan steratleten. Het betreft hier wel degelijk het seizoen 2020-2021, maar zoals de auto-industrie te lijden heeft onder de toelevering van chips, moesten ook wij enige tijd wachten op de felbegeerde gepersonaliseerde t-shirts. De laureaten lieten het echter niet aan hun hartje komen en werden maandag 7 februari na de training in de bloemetjes gezet.

Wagenschot vzw is een pluralistische, erkende en vergunde zorgaanbieder voor jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. Hun slogan is "Samen sterker in het creëren van kansen". Onze penningmeester René Steyaert ging de shirts persoonlijk overhandigen als eindejaarsgeschenk.

Het was even bang afwachten of het wel zou mogen doorgaan, maar in een ietwat speciaal formaat vond afgelopen zaterdag dan toch de langverwachte KAAG Buffalo Trakksmeeting plaats. Er werden slechts 50 deelnemers toegelaten per categorie en per geslacht. Bovendien kregen die elk een apart tijdsslot van anderhalf uur toebedeeld waardoor het in de wedstrijdhal eigenlijk rustiger was dan op een doordeweekse training. Dat zijn we niet gewoon bij jeugdwedstrijden!

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com