Deze voormiddag hebben onze trainers van atletiek De Pinte een bijscholing van 4u gekregen omtrent EHBO door Peter Dhondt van Ambulance Oost. Hierdoor zijn onze trainers up-to-date van de laatste nieuwigheden en procedures van EHBO.

De laatste indoor van het seizoen begon reeds vroeg op de middag voor onze benjamins. Dankzij een gedegen opwarming gegeven door de mama van Cas slaagden de jongens er in mooie tijden neer te zetten op de 60m. Jan verbeterde zijn besttijd zelfs tot 9.46 en springt daarmee naar de zesde plaats op de nationale ranglijst. In het verspringen gingen onze kanjers met de tweede en derde plaats naar huis op een veld van 42 deelnemers.

7 atleten van De Pinte namen deel aan het Belgisch kampioenschap veldlopen onder de bollen van het Atomium in Brussel. De zon was er, de goesting was er en ook de resultaten waren er! Het was een mooie ervaring voor onze jongste deelnemers en Sam, Sien en Rens mogen bijzonder trots zijn op hun prestatie, zij eindigden mooi in de top 20 van deze druk bezette wedstrijd, proficiat!

Week van de vrijwilliger. Dank aan alle vrijwilligers die zich steeds, dag in dag uit, belangeloos inzetten voor de club! Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan!

Op de indoorwedstrijd van zaterdag 23 februari werd Atletiek De Pinte vertegenwoordigd door twee stel broers. Zowel familie Dhont als familie Moerman halen daarmee een mooie 7 op 7: Cas, Warre, Cédric en Maxime hebben namelijk al elke wedstrijd van het indoorseizoen mee gedaan !!

Luna Vandriessche werd 12e bij de pupillen meisjes
Kyana Vandriessche werd 21e bij de miniemen meisjes
Rens De Waele werd 6e bij de miniemen jongens

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk in de Gentse topsporthal voor de jaarlijkse Buffalo aflossingsmeeting van onze moederclub KAAG. Tussen de 984 atleten liepen ook 38(!) Pintse jeugdalteetjes rond die het beste van zichzelf hebben gegeven.

Zondag 17 februari 2019 zijn in de Topsporthal van Gent de Belgische Kampioenschappen indoor betwist.

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com