Maar liefst 17 Pintse atleten traden aan in de drukbezochte KRCG jeugdmeeting.

https://photos.app.goo.gl/SqWQxg1ZFcgMfGBE9

https://www.flickr.com/photos/kaa_gent_atletiek/albums/72157676421772407

Aaron won op zaterdag 9 februari 2019 de 800m tijdens de Ifam meeting (een internationale wedstrijd met heel wat buitenlandse atleten).

Op zaterdag 16 maart zullen onze trainers een bijscholing volgen, omtrent EHBO, door Peter Dhondt van Ambulance Oost.

http://www.atletiek.be/competitie/jury/opleidingen

In december heeft KAAG twee kandidaten voorgedragen voor de Gentse Sporttrofeeën:
* Onze Jente Hauttekeete (Pintenaar) voor de trofee van de Beste Jongere.
* Onze gemengde ploeg van Cadetten en Scholieren voor de trofee van het Beste Jongerenteam (verschillende Pintenaars met oa. Siebe Hauttekeete en Zara Van Renterghem).

2 Pintse meerkampers hebben zich afgelopen weekend in de kijker gelopen tijdens het BK indoor te Gent. Scholier Jente Hauttekeete mocht de gouden medaille richting huiswaarts nemen en junior Thibeau Verniers was 5de overall en 3de op Vlaams niveau met een bronzen medaille als resultaat! Prachtprestaties!

Aaron Botterman loopt van start tot aankomst aan de leiding en wint in 1'49'92 en is daarmee Kampioen van Vlaanderen 800m.
Topprestatie! Gefeliciteerd!

Pupillen en miniemen gaan met de bus naar Blankenberge op zaterdag 23 maart 2019.

Veldloop Maldegem met Louise-Marie De Corte (7de), Luca Cocquyt (17de), Luna Vandriessche (12de), Kyana Vandriessche (17de), Rens De Waele (4de) en Sien Van Nuffel (2de). Superprestatie van Sien en Rens. ook van onze andere deelnemende atleten een topprestatie!

Zondag 20 januari 2019 was er het KVV voor Kadetten en Scholieren indoor in de Topsporthal. Opnieuw zijn er een aantal atleten met blinkend metaal naar huis gekomen. Gefeliciteerd!

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com