ATLETIEK DE PINTE KAAG heeft jouw hulp nodig!

MAKRO lanceert leuksteuntje.be, een digitaal platform voor verenigingen en hun leden en sympathisanten.

Hoe meer sympathisanten, hoe meer leuke steuntjes we kunnen verzamelen, want bij elke aankoop van een sympathisant ontvangen wij 3% van die aankoop als tegoed op onze MAKRO verenigingskaart.

Dat kan ons dus een mooie geldsom opleveren!

1. Ga naar www.leuksteuntje.be en maak een profiel aan
2. Zoek naar ATLETIEK DE PINTE KAAG en steun ons
3. Doe je boodschappen bij MAKRO

Meer uitleg kan je hier vinden: LEUK STEUNTJE - INLOGGEN BIJ MYMAKRO

N.a.v. de vernieuwde corona maatregelen die deze namiddag door de nationale veiligheidsraad werden afgekondigd, zal volgend evenement geannuleerd worden:

*Onze 6de Moerkensheidejogging van zondag 31 mei 2020

*De trainingen worden sowieso tot tenminste zondag 3 mei opgeschort. 

Blijf allen gezond en doe niet zot maar “BLIJF IN UW KOT”.

Met sportieve groeten,

Bestuur atletiek De Pinte

Een zalige en gezonde Pasen van onze paashaas toegewenst. Hij had ook nog een boodschap mee: "BLIJF IN UW KOT!" Zo kunnen we hopelijk binnenkort elkander terug ontmoeten en onze favoriete sporten tezamen beoefenen! #team9840

De trainingen worden sowieso tot tenminste zondag 19 april opgeschort. 

Hopelijk is iedereen nog gezond en wel. Op onze facebookpagina "Atletiek De Pinte VZW - De Moerkensheidelopers" worden nu en dan berichten gepost hoe je je conditie in deze corona periode kan onderhouden. Like onze pagina en blijf zo op de hoogte. Jullie kunnen ook steeds video's posten hoe jullie deze periode op een sportieve, ludieke manier doorbrengen.

Helaas moeten we jullie melden dat de start2run sessies die voorzien waren vanaf maandag 20 april 2020, door de vernieuwde corona maatregelen die deze avond door de nationale veiligheidsraad werden afgekondigd, zullen geannuleerd worden en niet naar een latere datum op het jaar zullen verschoven worden. Dit wil ook zeggen dat de online infosessie van maandag 30 maart eveneens geannuleerd is.

N.a.v. het coronavirus zullen vanaf maandag 16 maart t.e.m. donderdag 2 april alle trainingen, zowel voor de jeugd als voor de recreantjoggers, geannuleerd worden. Dit wil ook zeggen dat onze Easter Games (Paasloop kangoeroe - miniemen) helaas niet zullen doorgaan op zondagvoormiddag 29 maart.

Met sportieve groeten,

Bestuur atletiek De Pinte VZW

Een weekje later dan voorzien mochten onze atleten de clubkleuren verdedigen in het park van Laken. Slechts drie waagden zich aan het bijzonder modderig parcours, maar hun resultaten mogen zeker gezien worden.

 

Tijdens de afsluitende wedstrijd van het indoorseizoen namen een aantal atleten de gelegenheid te baat om hun PR's nog wat scherper te stellen. En hoe! Dacht je dat de snelle jongens Maxime en Jan  met hun scherpe tijd van 8.93 gelopen op 9 februari reeds aan het eind van hun latijn waren, dan deden ze er nu nog een schepje bovenop: tweedejaars Maxime staat met 8,80 op de elfde plaats in de nationale ranglijsten, eerstejaars Jan heeft voortaan zijn stek op de 14de plaats in een tijd van 8,87 en moet slechts één andere eerstejaars voor zich dulden.

Opvallend: van de 7 deelnemende pupillen wisten er liefst 6 de kogel verder te werpen dan ooit voordien! Met een foutloos parcours - waaronder drie PR's - wist Maxime brons te halen bij de pupillen jongens.

In de jongste categorie werd Jonas derde in zijn reeks 600m in een knappe tijd van 2:18.00.


Infosessie maandag 30 maart 2020 om 20u in de cafetaria van sportpark Moerkensheide in De Pinte

Link inschrijving

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com