Jente Hauttekeete blikt vooruit: "Tweedejaars een beetje plagen"

Zaterdag waren er maar liefst 8 benjamins, 21 pupillen en 2 miniemen uit De Pinte aanwezig op de Trakks KAAG Indoor meeting.
Het wedstrijd virus is zich langzaam maar zeker aan het verspreiden binnen onze club.
Voor sommigen waren het de eerste aarzelende stapjes op de indoor piste, de anderen konden op zoek gaan naar een persoonlijke record op hun favoriete nummers.
Iedereen gaf het beste van zichzelf en dat leverde heel mooie prestaties op met heel wat PR's. Dank aan de trainers voor de begeleiding: Sammy, Wido, Jürgen en Robbe

 

Op de vooravond van Sinterklaas hebben de Sint en zijn pieten wat tijd vrijgemaakt om een bezoekje te brengen aan onze leden op de training. Ook dit jaar waren er geen stoute kinderen en iedereen kreeg wat lekkers mee naar huis. Tot volgend jaar Sint en pieten!

De eerste indoor van het seizoen was eerder rustig qua opkomst, maar des te drukker qua programma. Het was soms hollen om tijdig op het volgende nummer te geraken.
De jongste van de Pintse bende, Tijs, genoot met volle teugen van zijn eerste aantreden in de Topsporthal. Bij de pupillen puike prestaties met voor eenieder minstens één PR. Verder presteerden de trouwe miniem soldaten Lies en Rens hun goede vorm.
Medailles voor Jan in het hoog en Rens op de 1000m. Luca haalde een vierde plaats in het kogelstoten.
Op naar de KAAG indoor van 7 december.

Afgelopen week is de elitelijst van de Vlaamse AtletiekLiga 2020 gepubliceerd. In de categorie "GIT (Geïdentificeerd Talent) vinden we onze jeugdatleet Jente Hauttekeete terug voor de tienkamp!

Hierbij de link waarbij Rutger Smith een extra woordje uitleg geeft en de link met de elitelijst:

Op vrijdag 13 december gaat het jaarlijkse vrijwilligersfeest door in het OCP De Pinte. Voor de categorie sportverdienste van het jaar is onze jeugdatleet Jente Hauttekeete genomineerd. Jente, zeventien, behaalde dit seizoen vijf Belgische , vijf Vlaamse en zes provinciale titels op verschillende nummers en kreeg het voor mekaar om zes beste Belgische jaarprestaties op zijn naam te schrijven. Het grootste succes haalde Jente op de tienkamp op de Jeugdolympiade in Baku (Azerbeidzjan) waar hij zijn eerder gehaald Belgisch record verpulverde en een zilveren medaille pakte. Allen van harte welkom om tezamen met Jente te ontdekken of hij al dan niet de trofee van sportverdienste in de wacht zal slepen. De deuren gaan open om 19u45 en start om 20u00.

Afgelopen zondag 24 november was het een zeer mistige dag maar 14 Pintse lopers zorgden toch voor wat kleur op het mooie parcours in Zele.
De supporters moedigden alle atleetjes aan en dat resulteerde in 8 top tien plaatsen. Robin (PUP) en Rens (MIN) haalden zelfs het podium!
Goed gedaan van iedereen en op naar de volgende veldloop.

Het is belangrijk om gezien te worden in het donker. Vergeet jullie fluo hesjes niet als je komt trainen of langs de straten loopt s'avonds. #sportersbelevenmeer #TEAM9840

  

Zondag 17 november, een stralende dag in de Brielmeersen te Deinze. Die dag ook het decor van één van de grootste veldlopen van het land op een snel parcours.
Met maar liefst 29 atleten van atletiek De Pinte waren we aanwezig. We zagen mooie wedstrijden met goede prestaties. Een podiumplaats voor Sien en top tien noteringen voor Laure, Sam en Rens. Er was blijdschap, soms ontgoocheling... Alle emoties die er bij horen op een veldloop.
Maar vooral zagen we veel plezier, inzet en wat deugd doet is het clubgevoel en dat we elkaar ook na onze eigen wedstrijd zoveel aanmoedigen!

Proficiat aan iedereen!

 

Afgelopen zaterdag 9 november 2019 was er opnieuw het jaarlijks clubfeest van onze moederclub KAAG dat doorging in de cafetaria van het sportpark Moerkensheide. Ook dit jaar zijn er een aantal leden gelauwerd omwille van hun deelname aan wedstrijden van het afgelopen seizoen. Gefeliciteerd Sien, Sam, Jan, Cas, Luca, Luna, Robin, Lies en Kyana. Gefeliciteerd met jullie prachtprestaties en mooi aandenken van een fantastisch seizoen!

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com