Bij deelname aan wedstrijden vanaf augustus 2020 is men verplicht om zich vooraf in te schrijven. Meer info via onderstaande link van de VAL:

Op maandagavond 18 mei kon de regionale televisie AVS met eigen ogen zien dat de gefaseerde opstart van de trainingen van atletiek De Pinte, met de hulp van trainers, toezichters en bestuur vlekkeloos van start kon gaan. Niettegenstaande de vele veiligheidsmaatregelen hebben de leden na 2 maanden coronastop enorm genoten van hun eerste training. Hierbij nog de link met de uitzending van AVS.

Jawel, de heropstart is in zicht. Na de corona-update van 13 mei wachten we nog even op de specifieke richtlijnen van de Vlaamse Atletiekliga en die van onze moederclub in Gent.

Maar één ding is zeker vanaf maandag 18 mei kunnen we terug van start. Weliswaar in fases!

Daar we ons moeten beperken tot groepen van maximaal 20 personen en een maximaal aantal groepen op hetzelfde moment, zullen we doordacht moeten te werk gaan. Dit vooral omdat we de veiligheid van iedereen niet in het gedrang willen brengen.

Volgende week is er ook een feestdag en gaat de training op donderdag 21 mei niet door. Wat wil zeggen dat we het atletiekterrein ter onze beschikking hebben op maandag 18 mei en dinsdag 19 mei.

Omwille van de spreiding zullen we mogelijks niet de normale uren (en dagen) kunnen respecteren. Ook zal zeker niet in deze eerst week iedereen aan bod kunnen komen. Mogelijks ook nog niet de weken nadien. Veel hangt af van de specifieke richtlijnen van de VAL of een trainer aan meerdere groepen training mag geven of niet.

Om ons zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden bij het indelen van de groepen, vragen we jullie om het formulier online in te vullen. Enkel op die manier kunnen we het groepsaantal ten volle benutten. Vermoedelijk zullen er ook meerdere ‘toezichters’ nodig zijn. Als sommige ouders onder jullie daar bereid voor zijn, graag dit ook in het formulier aan te geven!

 

Zonet een online meeting met de trainers om na te gaan hoe we op een veilige manier terug trainingen gaan kunnen geven. We hopen dat er op de volgende nationale veiligheidsraad van woensdag 13 mei extra versoeplingen zullen worden goedgekeurd voor de buitensporters in clubverband. Wordt vervolgd.

Deze week is er van uit het bestuur van atletiek De Pinte beslist om onze jaarlijkse Pintathlon en BBQ-festijn van zondag 28 juni 2020 te annuleren. Zo willen we in lijn blijven met hetgeen door het gemeentebestuur van De Pinte is beslist om geen gemeentelijke activiteiten te organiseren t.e.m. eind juni 2020. 

Hopelijk is iedereen nog gezond en wel. N.a.v. de vernieuwde corona maatregelen die vrijdagavond 24/04 door de nationale veiligheidsraad werden afgekondigd, zullen de trainingen sowieso tot tenminste maandag 18 mei worden opgeschort. We blijven de actua verder opvolgen en houden jullie op de hoogte van zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn. Veel zal ook afhangen wat de VAL (Vlaamse Atletiek Liga) zal beslissen van zodra de maatregelen door de nationale veiligheidsraad zullen versoepelen. Hopelijk allen tot binnenkort!

Zo onderhouden onze pupillen van atletiek De Pinte hun conditie en techniek in deze periode van lockdown. TOP!
Pupillen in quarantaine

ATLETIEK DE PINTE KAAG heeft jouw hulp nodig!

MAKRO lanceert leuksteuntje.be, een digitaal platform voor verenigingen en hun leden en sympathisanten.

Hoe meer sympathisanten, hoe meer leuke steuntjes we kunnen verzamelen, want bij elke aankoop van een sympathisant ontvangen wij 3% van die aankoop als tegoed op onze MAKRO verenigingskaart.

Dat kan ons dus een mooie geldsom opleveren!

1. Ga naar www.leuksteuntje.be en maak een profiel aan
2. Zoek naar ATLETIEK DE PINTE KAAG en steun ons
3. Doe je boodschappen bij MAKRO

Meer uitleg kan je hier vinden: LEUK STEUNTJE - INLOGGEN BIJ MYMAKRO

N.a.v. de vernieuwde corona maatregelen die deze namiddag door de nationale veiligheidsraad werden afgekondigd, zal volgend evenement geannuleerd worden:

*Onze 6de Moerkensheidejogging van zondag 31 mei 2020

*De trainingen worden sowieso tot tenminste zondag 3 mei opgeschort. 

Blijf allen gezond en doe niet zot maar “BLIJF IN UW KOT”.

Met sportieve groeten,

Bestuur atletiek De Pinte

Een zalige en gezonde Pasen van onze paashaas toegewenst. Hij had ook nog een boodschap mee: "BLIJF IN UW KOT!" Zo kunnen we hopelijk binnenkort elkander terug ontmoeten en onze favoriete sporten tezamen beoefenen! #team9840

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com