Er is zonet beslist om de training van maandag 10/02 uitzonderlijk af te gelasten omwille van de onvoorziene weersomstandigheden. 

Op zaterdag 01/02 waren er een aantal van onze jeugdatleten aanwezig op de indoormeeting Aalst. We waren niet met zoveel deze keer maar de prestaties mochten er terug zijn. Er sneuvelden heel wat persoonlijke records en daar doen we het voor, onszelf stap voor stap verbeteren! We wensen ook Loïc veel beterschap die zich blesseerde tijdens het horden en een hele tijd noodgedwongen afwezig zal zijn.

Proficiat aan iedereen!

 

Eentje bij op het palmares van Jente Hauttekeete, Belgisch en Vlaams kampioen meerkamp, 3e prestatie allertijden en tevens 3e op de huidige wereldranking! Gewoonweg TOP!

*zaterdag 14 maart VAL-Jeugddag: 

In de Topsporthal te Gent gaat een dag vol atletiek- en spelplezier door. Je kan deelnemen in groepjes van 4 kinderen met 1 begeleider per groepje. Jongens en meisjes, aangesloten en niet-aangesloten bij een club, ... dat maakt niet uit!
De eerste proeven starten om 9u30. We ronden samen af om 16u00.
Snuif alvast de sfeer op met een filmpje van de vorige editie: https://www.youtube.com/watch?v=zfHLcwF_7HE
Inschrijven via Twizzit als groepje van vier en mét begeleider:

https://app.twizzit.com/v2/public/form/e87f4531b88ac405444bd1031e13e974

*zondag 29 maart De Paasspelen:
Kom naar de “Easter games” op ons eigen terrein alwaar je 8 ludieke proeven krijgt voorgeschoteld die je als team tot een goed einde moet brengen. Ook de paashaas zal present zijn! Breng gerust ook niet-aangesloten broertjes of zusjes mee zolang ze ouder zijn dat 6 jaar. Zijn ze jonger, dan zijn ze welkom stipt om 11u voor de eierzoektocht aan de ingang van de piste. We zoeken ook ouders die willen meehelpen om de atleetjes te begeleiden en de proeven in goede banen te leiden.
We starten om 9u30 en ronden af om 12u00.
Inschrijven via Twizzit:

https://app.twizzit.com/v2/public/form/5abdcd97ad366f77789e99739200c249

*zaterdag 25 april Zeetraining pupillen-miniemen:
Pupillen en miniemen gaan met de bus naar Blankenberge voor een dag sport en spel op het strand en sluiten af met een duik in het Noordzeebad. Kostprijs bedraagt 10 euro inclusief toegang tot het zwembad en één drankje 's middags. De club legt bij voor het vervoer. Begeleiding voorzien door onze trainers Robbe, Wido, Clara en Lotte.
Vertrek om 8u45 stipt vanaf Moerkensheide, terug om 18u00.   

Inschrijven via Twizzit:

https://app.twizzit.com/v2/public/form/c87e8928c1180fb2cf32b20723dea29e

  

 

Een week na de cadetten en scholieren werden de medailles voor "alle categorieën” verdeeld. Verschillende juniores namen het voor de eerste maal op tegen de “groten”. Een zekerheid op dit kampioenschap, ook voor medaillewinst, is Aaron. Hij behaalde zilver, net als de nieuwe vedette van de familie, eerstejaars junior Jente, die ook al de seniors het vuur aan de schenen legt. Met 6.95m verbeterde hij het clubrecord bij de juniors op het verspringen. Jenna leverde eveneens een sterke prestatie op de 400m door haar PR met bijna een ganse seconde te verbeteren. Knap Jenna, de aanhouder wint !

U kan inschrijven voor het atletiekkamp van 6 april tot en met 10 april 2020 dat doorgaat op de atletiekterreinen van de BLAARMEERSEN.

Alle info op bijgevoegd document.

INFO

Inschrijven via onderstaande link:

Link inschrijving

 

   

Zondag 19/01/20 was er een hoogdag in het lopende indoorseizoen met het Kampioenschap van Vlaanderen. De vrolijke bende van KAAG was terug prominent aanwezig. Xanthe haalde een mooie dubbelslag met een zilveren medaille op de 60 m en een bronzen medaille op de 200m bij de scholieren, dankzij een verbetering van haar persoonlijk record. Er was ook brons weggelegd voor eerstejaars scholier Senne. Alexander haalde de finale van de 60m horden, door sneller dan ooit te voren te lopen op deze afstand. Gefeliciteerd!

Er werd alweer een ruime delegatie afgevaardigd naar het PK veldloop afgelopen zondag. Dit jaar was het Sint-Annapark in Maldegem de plek waar de titels werden uitgereikt, voor velen een favoriete omloop met start en aankomst op het grasveld, maar vooral een mooi parcours doorheen het parkbos met kuitenbijtertjes doorheen het zand en over de heuveltjes. Een aantal van onze atleten wisten een top 10 plaats in de wacht te slepen. Sien en Rens kwamen met hun vijfde stek net te kort voor een plaats op het podium, maar mogen zeker met fierheid terugblikken op een geslaagde wedstrijd. Proficiat aan alle deelnemers!

    

Zaterdag 11/01 was er terug heel wat volk van onze jeugd atleetjes  in de topsporthal voor de meeting van Vlierzele Sportief.

Alweer een bevestiging van het grote potentieel in onze afdeling met heel wat mooie prestaties en zelfs PR’s. De meesten kwamen zich klaarstomen voor de 4x200m die zal doorgaan op de KAAG aflossingsmeeting op zaterdag 15/02. En onze ploegen deden dat schitterend. Zowel de pupillen jongens als meisjes snelden naar de overwinning in heel mooie tijden. Een speciale vermelding voor Lies V.H. die met haar miniemen ploeg zowel het clubrecord als provinciaal record scherper stelde.

Proficiat aan alle deelnemers!

Niet vergeten: Wil je ook deelnemen aan de KAAG aflossingsmeeting (15/2), laat dit dan zo vlug mogelijk weten aan jullie trainer!

 

We waren afgelopen donderdag met maar liefst 14 dapperen om het parcours van 10 km aan te vatten! Iedereen heeft deze afstand met glans en met plezier tot een goed einde gebracht (op de foto in bijlage ontbreken nog twee personen). Hiernaast waren er ook nog drie andere lopers die een kortere afstand gelopen hebben. Wat een mooie groep en prestatie om het jaar mee te starten! Dikke proficiat allemaal! We hopen jullie in 2020 zo veelvuldig en enthousiast te mogen blijven verwelkomen.

Bedankt Sarah en Suzanne voor de begeleiding!

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com