Zonet een online meeting met de trainers om na te gaan hoe we op een veilige manier terug trainingen gaan kunnen geven. We hopen dat er op de volgende nationale veiligheidsraad van woensdag 13 mei extra versoeplingen zullen worden goedgekeurd voor de buitensporters in clubverband. Wordt vervolgd.

Deze week is er van uit het bestuur van atletiek De Pinte beslist om onze jaarlijkse Pintathlon en BBQ-festijn van zondag 28 juni 2020 te annuleren. Zo willen we in lijn blijven met hetgeen door het gemeentebestuur van De Pinte is beslist om geen gemeentelijke activiteiten te organiseren t.e.m. eind juni 2020. 

Hopelijk is iedereen nog gezond en wel. N.a.v. de vernieuwde corona maatregelen die vrijdagavond 24/04 door de nationale veiligheidsraad werden afgekondigd, zullen de trainingen sowieso tot tenminste maandag 18 mei worden opgeschort. We blijven de actua verder opvolgen en houden jullie op de hoogte van zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn. Veel zal ook afhangen wat de VAL (Vlaamse Atletiek Liga) zal beslissen van zodra de maatregelen door de nationale veiligheidsraad zullen versoepelen. Hopelijk allen tot binnenkort!

Zo onderhouden onze pupillen van atletiek De Pinte hun conditie en techniek in deze periode van lockdown. TOP!
Pupillen in quarantaine

ATLETIEK DE PINTE KAAG heeft jouw hulp nodig!

MAKRO lanceert leuksteuntje.be, een digitaal platform voor verenigingen en hun leden en sympathisanten.

Hoe meer sympathisanten, hoe meer leuke steuntjes we kunnen verzamelen, want bij elke aankoop van een sympathisant ontvangen wij 3% van die aankoop als tegoed op onze MAKRO verenigingskaart.

Dat kan ons dus een mooie geldsom opleveren!

1. Ga naar www.leuksteuntje.be en maak een profiel aan
2. Zoek naar ATLETIEK DE PINTE KAAG en steun ons
3. Doe je boodschappen bij MAKRO

Meer uitleg kan je hier vinden: LEUK STEUNTJE - INLOGGEN BIJ MYMAKRO

N.a.v. de vernieuwde corona maatregelen die deze namiddag door de nationale veiligheidsraad werden afgekondigd, zal volgend evenement geannuleerd worden:

*Onze 6de Moerkensheidejogging van zondag 31 mei 2020

*De trainingen worden sowieso tot tenminste zondag 3 mei opgeschort. 

Blijf allen gezond en doe niet zot maar “BLIJF IN UW KOT”.

Met sportieve groeten,

Bestuur atletiek De Pinte

Een zalige en gezonde Pasen van onze paashaas toegewenst. Hij had ook nog een boodschap mee: "BLIJF IN UW KOT!" Zo kunnen we hopelijk binnenkort elkander terug ontmoeten en onze favoriete sporten tezamen beoefenen! #team9840

De trainingen worden sowieso tot tenminste zondag 19 april opgeschort. 

Hopelijk is iedereen nog gezond en wel. Op onze facebookpagina "Atletiek De Pinte VZW - De Moerkensheidelopers" worden nu en dan berichten gepost hoe je je conditie in deze corona periode kan onderhouden. Like onze pagina en blijf zo op de hoogte. Jullie kunnen ook steeds video's posten hoe jullie deze periode op een sportieve, ludieke manier doorbrengen.

N.a.v. het coronavirus zullen vanaf maandag 16 maart t.e.m. donderdag 2 april alle trainingen, zowel voor de jeugd als voor de recreantjoggers, geannuleerd worden. Dit wil ook zeggen dat onze Easter Games (Paasloop kangoeroe - miniemen) helaas niet zullen doorgaan op zondagvoormiddag 29 maart.

Met sportieve groeten,

Bestuur atletiek De Pinte VZW

Een weekje later dan voorzien mochten onze atleten de clubkleuren verdedigen in het park van Laken. Slechts drie waagden zich aan het bijzonder modderig parcours, maar hun resultaten mogen zeker gezien worden.

 

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com