Beste leden,

Tijdens de Kerstvakantie gaan de trainingen gewoon door.  De afgelopen dagen hebben jullie allemaal (leden) een mail ontvangen met een document voor (gedeeltelijke) teruggave lidgeld mutualiteit. Dit document is eveneens beschikbaar via jullie online Twizzit account.

Op donderdag 9 januari 2020 is er ons jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie dat doorgaat in de cafetaria (Deel II en III) van het sportpark Moerkensheide. De receptie start om 18u30 (einde rond 21u) en vanuit de cafetaria kunnen jullie allen jullie kinderen bezig zien tijdens de training. We zoeken nog een aantal vrijwilligers die willen meehelpen om de broodjes te smeren vanaf 18u tot 18u45. Wie wil meehelpen kan een berichtje sturen naar danny@atletiekdepinte.be of via Twizzit.

Evenementen 2020:

 

De Moerkensheidelopers op de warmathon in Gent! 

Wie een jaarboek 2019 en/of een zomerkalender 2020 wenst aan te kopen dan graag tegen ten laatste 31 december 2019 een berichtje sturen naar Sofie (secretaris KAAG, kaag@val.be).

 

De regenbuien van vrijdag en zaterdag hadden de nodige plassen achtergelaten op het parcours en het stormweer van afgelopen nacht was gaan liggen. Het zonnetje scheen over het recreatiedomein Nieuwdonk, ideale omstandigheden voor een veldloop! Alle Pintse crossers kwamen over de meet zoals het in een veldloop hoort te zijn: moe maar voldaan en met de nodige modderspatten op gezicht, benen en rug.

 

Jaarlijks organiseert het gemeentebestuur uit De Pinte het vrijwilligersfeest in het OCP. Op vrijdagavond 13 december 2019 werden 3 laureaten verkozen: cultuur, jeugd en sportverdienste. In de categorie sport mocht Jente Hauttekeete de prijs van "Sportverdienste 2019" in ontvangst nemen. Gefeliciteerd!

Jente Hauttekeete blikt vooruit: "Tweedejaars een beetje plagen"

Zaterdag waren er maar liefst 8 benjamins, 21 pupillen en 2 miniemen uit De Pinte aanwezig op de Trakks KAAG Indoor meeting.
Het wedstrijd virus is zich langzaam maar zeker aan het verspreiden binnen onze club.
Voor sommigen waren het de eerste aarzelende stapjes op de indoor piste, de anderen konden op zoek gaan naar een persoonlijke record op hun favoriete nummers.
Iedereen gaf het beste van zichzelf en dat leverde heel mooie prestaties op met heel wat PR's. Dank aan de trainers voor de begeleiding: Sammy, Wido, Jürgen en Robbe

 

Op de vooravond van Sinterklaas hebben de Sint en zijn pieten wat tijd vrijgemaakt om een bezoekje te brengen aan onze leden op de training. Ook dit jaar waren er geen stoute kinderen en iedereen kreeg wat lekkers mee naar huis. Tot volgend jaar Sint en pieten!

De eerste indoor van het seizoen was eerder rustig qua opkomst, maar des te drukker qua programma. Het was soms hollen om tijdig op het volgende nummer te geraken.
De jongste van de Pintse bende, Tijs, genoot met volle teugen van zijn eerste aantreden in de Topsporthal. Bij de pupillen puike prestaties met voor eenieder minstens één PR. Verder presteerden de trouwe miniem soldaten Lies en Rens hun goede vorm.
Medailles voor Jan in het hoog en Rens op de 1000m. Luca haalde een vierde plaats in het kogelstoten.
Op naar de KAAG indoor van 7 december.

Afgelopen week is de elitelijst van de Vlaamse AtletiekLiga 2020 gepubliceerd. In de categorie "GIT (Geïdentificeerd Talent) vinden we onze jeugdatleet Jente Hauttekeete terug voor de tienkamp!

Hierbij de link waarbij Rutger Smith een extra woordje uitleg geeft en de link met de elitelijst:

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com