Heb je als lid, ouder of toeschouwer een opmerking of een vraag omtrent grensoverschrijdend gedrag binnen onze club, dan kan je steeds onze vertrouwenspersoon Melanie M. (melanie.moreels@telenet.be) contacteren. #kijknietweg 

     

Het nieuwe atletiekseizoen is gestart, tijd om naar jaarlijkse gewoonte jullie weer de mogelijkheid te bieden om hoodies (met naam) en trainingsjassen en -broeken van de club te bestellen. Tot en met 22/10 kan je via Twizzit je bestelling plaatsen en betalen. In de loop van november wordt alles dan verdeeld.
Loop T-shirts van Atletiek De Pinte (€15) kunnen gans het jaar door aangekocht worden eveneens wedstrijdtruitjes van KAAG (€20, verplicht bij deelname aan wedstrijden) zijn steeds verkrijgbaar.

Aaron (KAAG-lid sinds 2001) is nu ook officieel lid van het Runners'lab Athletics Team.

Jente Hauttekeete imponeerde bij de junioren. De jonge leeuw van KAAG deed met 7.833 punten beter dan het BR van Van der Plaetsen (7.769 punten).

 

Dit weekend is er in Deinze het BK meerkamp junioren met onze Jente als deelnemer. Zijn doel: Zijn PR gevoelig verbeteren.

Het atletiek seizoen afsluiten met een speelse training. De boog kan niet altijd gespannen staan. 

 

 

Op zaterdag 19 september vonden de BK aflossingen plaats te Moeskroen. De dames scholieren met Manon, Louise, Amelie en Xanthe mochten het zilver mee naar huis nemen op de 4*100m eveneens de dames junioren met Jenna, Hege, Lore en Lize op de 4*400m. De junioren jongens met Jente, Thibeau, Benjamin en Xander hebben het clubrecord op de 4*100m aangescherpt met 43.65. Gefeliciteerd met de geleverde prachtprestaties!

 

Het seizoen afsluiten in schoonheid dat doe je toch met dé teamactiviteit bij uitstek: aflossingen. Helaas moesten de pupillen het stellen zonder Maxime en Tess die beiden buiten strijd waren door aanvaringen met de horden, anders hadden we wellicht nog twee extra ploegen aan de start gebracht. De omstandigheden waren wel niet ideaal voor recordpogingen: na een lange dag vol proeven en veel zon was het al bij voorbaat moeilijk om knalprestaties te laten optekenen. Toch weerden onze jongens en meisjes zich kranig. De miniemen jongens slaagden er zelfs in om - ondermeer dankzij Rens - een mooie tweede stek te veroveren in een knappe 5:06.
Bij de individuele nummers sneuvelden op de valreep van het zomerseizoen nog heel wat persoonlijke records. Op de horden konden er een aantal profiteren van de meewind. De vlakke sprint werd jammergenoeg gelopen tegenwind. Opvallen detail bij het kogelstoten: in navolging van hun mannelijke leeftijdsgenoten vorige week in Zele lieten nu ook alle pupillen meisjes minstens 7m optekenen.

Beste Belgische schuimwijn wordt gemaakt in Zwijnaarde door de ouders van jeugdleden Fiebe en Jarne. Mooie start van dit nieuwe avontuur!

Mooie prestatie van Alexander die 2 medailles richting huiswaarts mocht meenemen: zilver 110 mH en brons 400 mH
Manon, Xanthe en Senne waren ook van de partij. Uitslagen via onderstaande link:

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com