Beste Belgische schuimwijn wordt gemaakt in Zwijnaarde door de ouders van jeugdleden Fiebe en Jarne. Mooie start van dit nieuwe avontuur!

Mooie prestatie van Alexander die 2 medailles richting huiswaarts mocht meenemen: zilver 110 mH en brons 400 mH
Manon, Xanthe en Senne waren ook van de partij. Uitslagen via onderstaande link:

De laatste zomerzon toverde een glimlach op heel wat gezichtjes. Zeker op dat van Sam die maar liefst drie persoonlijke records liet sneuvelen! Onze benjamin jongens - beiden eerstejaars - weerden zich kranig. Tijs bezet nog steeds de 9de stek bij de nationale ranglijsten eerstejaars en bevestigde opnieuw met een mooie 2:14 op de 600m.
De pupillen dames gaven het beste van zichzelf bij het afsluitend nummer zijnde de 1000m. Als opwarmertje voor de komende 3x600m volgend weekend kan een verbetering van de besttijd met bijna 7 seconden (Luca) zeker tellen. Sien begint de kogeltechniek goed onder de knie te krijgen en werpt daardoor losjes de 4m voorbij. Haar mannelijke collega's verbeterden zich ook stuk voor stuk op dat nummer met maar liefst drie kanjers met een plus 7m worp achter hun naam.
Rens tenslotte peutert nog 27 hondersten van zijn PR. Een tijd onder de 3 minuten zit er op een mooie dag zeker in.

Deze avond toch een aantal bekende gezichten van atletiek De Pinte gezien op de jaarlijkse Scheldeveldejogging in De Pinte: Ellen, Annick, Sarah, Annouschka, Alexander, Peter, Danny, Elly, René, Antoine, Ginette en Daan met grote zus! Deze editie met een mooi vernieuwd parcours.

Zondag 6 september was het de beurt aan 3 benjamins, 3 pupillen en 2 miniemen om er hun Pintse troeven uit te spelen in de jeugdmeeting te Sint-Niklaas. De meest opvallende prestatie was die van Rens: hij wist zich met een nieuw PR op de 1000m naast het meeting goud ook te verzekeren van de vijfde plaats op de nationale ranglijst.

 

Twee pupillen trokken zaterdag naar Aalst om er meer dan behoorlijke prestaties neer te zetten en enkele grote kapen te ronden: Tess die van de 3m in het ver en de 5m in het kogel, Margaux die van de 4 minuten in de 1000m.

Mooie weergave van wat een 400m lopen is. 
De focus bij de start, uit te startblokken schieten en gaan, de pijn en verzuring in de benen trachten te overwinnen in de laatste meters en dan de ontlading en de glimlach als de klok stopt en je ziet dat je een persoonlijk record hebt gelopen.

Na 5 jaar geeft Danny de fakkel van secretaris door aan Isolde, mama van Sien en Tijs. Danny blijft wel actief als bestuurslid en medewerker van de club. 

Via onderstaande link kunnen de recreant joggers zich inschrijven voor het nieuwe jaar joggingplezier dat start op 1 oktober 2020. We verwelkomen jullie graag op maandag - en donderdagavond om 18u30 op het sportpark Moerkensheide: 

Op zondag 30 augustus 2020 was er een jeugdmeeting in Vorst. Rens en Luca (60m 9.64 - 1000m 3:57.51) waren van de partij. Rens verbeterde zijn PR op de 1.000m: 3:03.69. Gefeliciteerd!

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com