Jente en co. hadden dus toch nog een meerkamp gevonden in het verre Wijchen in Nederland, 200 km van De Pinte.

De concurrentie was niet super, maar hij zocht vooral wedstrijdritme. Gelukkig was Milan (AC Deinze), op verzoek van Jente, er ook bij en dat maakte het nog net iets leuker, bekend volk.

Op dag 1 was er heel mooi weer en dit vertaalde zich ook in 3 recordjes, 100m in 11.10s, kogel met 14m93 en de afsluitende 400m in 50.20s. Het verspringen was matig met 6m77. De 7m zat er in maar een nipte 0 besliste er anders over. Hoogspringen was vrij goed met alweer een sprong over de 2m: 2m01.

 

Het weekend van 15 en 16 augustus was er het Belgisch kampioenschap atletiek in Brussel.
Daar deed Aaron Botterman mee aan de 800m.
Op zaterdag won hij zijn reeks met de vierde beste tijd van alle deelnemers.
Op zondag werd hij vierde in de finale.

Vier jongedames samen goed voor acht persoonlijke records. De extra lange voorbereidingsperiode heeft hen duidelijk goed gedaan.
Luca wist zich met een verbetering van 70cm in het kogelstoten en 4m57 in het hockeybal tweemaal in de top 10 van de nationale ranglijsten te werpen. Op training flirt ze trouwens regelmatig met de 8m kaap met de 2kg zware kogel, dus we mogen ons nog aan iets verwachten. Ze sleurt Margaux en Tess mee in haar kielzog die er allebei ook technisch op vooruit zijn gegaan.
Lies, die binnenkort de overstap maakt naar de cadetten, weet goed stand te houden tussen haar Gentse concullega's in de sprintnummers en verbetert zich gestaag over de hele lijn.

      

   

Hierbij de resultaten van onze 12 Pintse atleten op de jeugdmeeting:

Sedert begin augustus is onze bestuursploeg versterkt met 3 nieuwe bestuursleden:

Gerben, Ann en Isolde

Welkom!

Bestaande leden kunnen vanaf nu hun lidmaatschap verlengen voor het seizoen 2020-2021. Via Twizzit "inschrijvingen en aankopen" is dit in een handomdraai in orde gemaakt. Jullie kunnen dit t.e.m. 15 augustus 2020 en nadien worden de groepen aangevuld met nieuwe inschrijvingen.

 

Vanaf heden zijn we ook actief op Twitter: check!

Sedert begin 2020 hebben wij Melanie Moreels als vertrouwenspersoon.

Zij is tevens bestuurslid en trainster bij onze competitie atleten.

In een persbericht (zie hier) heeft Stad Gent gisteren, 29/07/2020, laten weten dat iedereen die zich in de Blaarmeersen verplaatst vanaf vandaag (30/07/2020) een mondmasker moet dragen. Op de piste zelf mogen atleten natuurlijk wel hun mondmasker uit doen. Wat dit met zich meedraagt voor opwarmen doorheen het domein of trainingen op de berg weten we nog niet, maar ze lijken mij in de tekst van het persbericht niet uitgesloten van de nieuwe regel.

Hou hier graag rekening mee als je naar de trainingen komt!

Hernieuwing lidmaatschap, bestaande leden, seizoen 2020-2021 zal mogelijk zijn vanaf 1 augustus 2020 t.e.m. 15 augustus 2020. Gelieve Twizzit of jullie mailbox in de gaten te houden.

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com