Hierbij de resultaten van onze 12 Pintse atleten op de jeugdmeeting:

Sedert begin augustus is onze bestuursploeg versterkt met 3 nieuwe bestuursleden:

Gerben, Ann en Isolde

Welkom!

Bestaande leden kunnen vanaf nu hun lidmaatschap verlengen voor het seizoen 2020-2021. Via Twizzit "inschrijvingen en aankopen" is dit in een handomdraai in orde gemaakt. Jullie kunnen dit t.e.m. 15 augustus 2020 en nadien worden de groepen aangevuld met nieuwe inschrijvingen.

 

Vanaf heden zijn we ook actief op Twitter: check!

Sedert begin 2020 hebben wij Melanie Moreels als vertrouwenspersoon.

Zij is tevens bestuurslid en trainster bij onze competitie atleten.

In een persbericht (zie hier) heeft Stad Gent gisteren, 29/07/2020, laten weten dat iedereen die zich in de Blaarmeersen verplaatst vanaf vandaag (30/07/2020) een mondmasker moet dragen. Op de piste zelf mogen atleten natuurlijk wel hun mondmasker uit doen. Wat dit met zich meedraagt voor opwarmen doorheen het domein of trainingen op de berg weten we nog niet, maar ze lijken mij in de tekst van het persbericht niet uitgesloten van de nieuwe regel.

Hou hier graag rekening mee als je naar de trainingen komt!

Hernieuwing lidmaatschap, bestaande leden, seizoen 2020-2021 zal mogelijk zijn vanaf 1 augustus 2020 t.e.m. 15 augustus 2020. Gelieve Twizzit of jullie mailbox in de gaten te houden.

Bij deelname aan wedstrijden vanaf augustus 2020 is men verplicht om zich vooraf in te schrijven. Meer info via onderstaande link van de VAL:

Op maandagavond 18 mei kon de regionale televisie AVS met eigen ogen zien dat de gefaseerde opstart van de trainingen van atletiek De Pinte, met de hulp van trainers, toezichters en bestuur vlekkeloos van start kon gaan. Niettegenstaande de vele veiligheidsmaatregelen hebben de leden na 2 maanden coronastop enorm genoten van hun eerste training. Hierbij nog de link met de uitzending van AVS.

Jawel, de heropstart is in zicht. Na de corona-update van 13 mei wachten we nog even op de specifieke richtlijnen van de Vlaamse Atletiekliga en die van onze moederclub in Gent.

Maar één ding is zeker vanaf maandag 18 mei kunnen we terug van start. Weliswaar in fases!

Daar we ons moeten beperken tot groepen van maximaal 20 personen en een maximaal aantal groepen op hetzelfde moment, zullen we doordacht moeten te werk gaan. Dit vooral omdat we de veiligheid van iedereen niet in het gedrang willen brengen.

Volgende week is er ook een feestdag en gaat de training op donderdag 21 mei niet door. Wat wil zeggen dat we het atletiekterrein ter onze beschikking hebben op maandag 18 mei en dinsdag 19 mei.

Omwille van de spreiding zullen we mogelijks niet de normale uren (en dagen) kunnen respecteren. Ook zal zeker niet in deze eerst week iedereen aan bod kunnen komen. Mogelijks ook nog niet de weken nadien. Veel hangt af van de specifieke richtlijnen van de VAL of een trainer aan meerdere groepen training mag geven of niet.

Om ons zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden bij het indelen van de groepen, vragen we jullie om het formulier online in te vullen. Enkel op die manier kunnen we het groepsaantal ten volle benutten. Vermoedelijk zullen er ook meerdere ‘toezichters’ nodig zijn. Als sommige ouders onder jullie daar bereid voor zijn, graag dit ook in het formulier aan te geven!

 

SPONSORS
Binnenkort

©Atletiek De Pinte 2018, website powered by Twizzit.com